ৰন্ধনত ধনিয়া গুটিৰ ব্যৱহাৰ! আপুনি জানেনে যে ধনিয়া গুটি ব্যৱহাৰ কৰিলে খাদ্যৰ সোৱাদ বৃদ্ধি কৰিব পাৰে।আপুনি সকলোৱে জানে যে মচলা অবিহনে, পাচলিৰ সোৱাদ সিমান ভাল নহয়। প্ৰতিটো মচলাৰ নিজা পৃথক পৰীক্ষা থাকে আৰু এই অনন্য পৰীক্ষাৰ বাবে, যদি ব্যঞ্জন এটাৰ পৰীক্ষা সলনি হ’ব লাগে, তেনেহ’লে ইয়াৰ মচলা সলনি কৰা প্ৰয়োজন। একেদৰে, ধনিয়াৰো নিজা অনন্য পৰীক্ষা আছে, যিটো যদি আপুনি এই ব্যঞ্জনবোৰৰ সৈতে ব্যৱহাৰ কৰে, সোৱাদ যথেষ্ট বৃদ্ধি হ’ব। সেই ব্যঞ্জনবোৰৰ বিষয়ে জানক-
ভজা আলুত ধনিয়া গুটি ব্যৱহাৰ কৰা হয়, যি এই ৰেচিপিৰ সোৱাদ বৃদ্ধি কৰে। আপুনি ভজা ধনিয়া গুটিবোৰ জলফাই তেলৰ সৈতে মিহলি কৰক, তাৰ পিছত ইয়াত নিমখ যোগ দিয়ক আৰু তিনিওটা বস্তু মিহলি কৰক, এতিয়া আপোনাৰ আকাংক্ষিত আকৃতিত আলুবোৰ কাটি দিয়ক আৰু ধনিয়া মিশ্ৰণটো আলুৰ ওপৰত প্ৰয়োগ কৰক আৰু ইয়াক বেকিংৰ বাবে ৰাখক।
মাংস মেৰিনেট কৰিব
মাংস মেৰিনেট কৰিবলৈ ধনিয়াও ব্যৱহাৰ কৰিব লাগে, ই সোৱাদ অতি উজ্জ্বল কৰি তোলে। ইয়াৰ বাবে, ধনিয়া গুটি আৰু জিৰা গুটি এটা পেনত ৰাখক আৰু ইয়াক ভাজক আৰু তাৰ পিছত ইয়াক গুৰি কৰক, ইয়াৰ বাহিৰে, নহৰু মিহিকৈ গুৰি কৰক আৰু ভজা জিৰা গুটি আৰু ধনিয়া মিশ্ৰণএটাত ৰাখক আৰু সঠিকভাৱে মিহলি কৰক, তাৰ পিছত মাংসটো মেৰিনেট কৰিবলৈ ইয়াক ব্যৱহাৰ কৰক। যদি আপুনি বিচাৰে, আপুনি ইয়াক মুৰ্গী আৰু মাছ মেৰিনেট কৰিবলৈও ব্যৱহাৰ কৰিব পাৰে।
আলুৰ পাচলিত ব্যৱহাৰ কৰিব
যদি আপুনি আলুৰ পাচলি অলপ বেলেগ ধৰণে বনাব বিচাৰে, তেনেহ’লে আপুনি ধনিয়া গুটি ব্যৱহাৰ কৰি ইয়াক বনাব পাৰে। কেৱল জিৰা গুটি আঁতৰাওক আৰু ধনিয়া ভজা গুটি ব্যৱহাৰ কৰক ঠিক যেনেদৰে আপুনি সাধাৰণ ধৰণে শুকান আলুৰ পাচলি তৈয়াৰ কৰে। পাচলি পৰীক্ষাটো অতি অনন্য হ’ব।