স্বাস্থ্য বাৰ্তা

শীতকালত গুড় কিয় খাব লাগে? গুড়ৰ আছে বহু উপকাৰিতা…

শীতকালত গুড়: বেছিভাগ খাদ্য বিশেষজ্ঞই চেনিৰ সলনি গুড়ক অগ্ৰাধিকাৰ দিয়াৰ কথা কয়। শীতকালত চেনিতকৈ গুড় কিয় খাব লাগে জানেনে। গুৰৰ মিঠাই আমাৰ বেছিভাগকে আকৰ্ষণ...

ডালিমৰ বাকলি পেলাই নিদিব, এই ৬ টা উপকাৰ বিষয়ে জানি লওক…

ডালিমৰ বাকলিঃ ডালিম সুস্বাদু আৰু পুষ্টিকৰ ফল। ৰক্তচাপ, ৰক্তশৰ্কৰা আৰু বেয়া কলেষ্টেৰলৰ মাত্ৰা হ্ৰাস কৰাকে ধৰি বহু স্বাস্থ্য উপকাৰীতা আছে বুলি জনা যায়। কিন্তু...

মহিলাৰ বাবে ভিটামিন ডি অতি গুৰুত্বপূৰ্ণ, ডি ভিটামিনৰ অভাৱত এনে লক্ষণ দেখা যায়…

মহিলাৰ স্বাস্থ্যৰ বাবে ভিটামিন ডি: মানৱ শৰীৰ সুস্থ কৰি ৰাখিবলৈ ভিটামিন ডি অতি প্ৰয়োজনীয়। মহিলাৰ ক্ষেত্ৰত বয়স বাঢ়ি অহাৰ লগে লগে তেওঁলোকৰ শৰীৰত...

যদি আপোনাৰ শৰীৰত এই সমূহ সমস্যা আছে তেন্তে ভুলতেও নাখাব গাখীৰ…

গাখীৰত প্ৰচুৰ পৰিমাণে পুষ্টিকৰ উপাদান থাকে। ই শৰীৰত সকলো ধৰণৰ পুষ্টিকৰ উপাদান প্ৰদান কৰে যাৰ বাবে গুৰুতৰ ৰোগৰ আশংকা থাকে। গাখীৰ খালে শৰীৰৰ বহুতো...

শীতকালত এই ৬টা পুষ্টিকৰ উপাদানে মনৰ লগতে সুস্থ কৰি ৰাখিব শৰীৰটোও…

শৰীৰক সুস্থ আৰু ৰোগমুক্ত কৰি ৰাকিবলৈ পুষ্টিকৰ উপাদানৰ প্ৰয়োজন। আমি খাদ্যৰ জৰিয়তে এই পুষ্টিকৰ উপাদানসমূহ পাওঁ। আমাৰ বয়স, অৱস্থা আৰু শাৰীৰিক ক্ৰিয়া-কলাপৰ মাত্ৰা অনুসৰি...

Popular